یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
روز جوان

حوزه/ سخنران حرم بانوی کرامت گفت: رسول خدا به فکر و اندیشه جونان اهمیت می‌دادند چراکه جوانان نقش بسیار مهمی در صدر اسلام ایفا نمودند و همواره در کنار نبی خدا بودند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی طی سخنانی در شب میلاد حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام در حرم بانوی کرامت اظهار کرد: تمامی اولاد ذکور امام حسین علیه‌السلام «علی» نام دارند و این مسئله دارای پیامی خاصی است چراکه وقتی امام معصوم احساس کند در جامعه منکری در حال گسترش است تمام هستی خود را فدا خواهد کرد

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: نام‌گذاری بخشی از هویت اسلامی ما است اما عده‌ای متأسفانه در نام‌گذاری از اسامی ائمه استفاده نمی‌کنند درحالی‌که نام ائمه باعث برکت منازل و نشان‌دهنده هویت اسلامی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی تأکید کرد: وقتی می‌گوییم حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام اخلاقیاتش شبیه پیامبر است یعنی می‌تواند ذکر این اوصاف اخلاقی یک کتاب شود و نشان‌دهنده این است  که حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام دارای خلق عظیم و تجلی اخلاق قرآن می‌باشد که  این یک‌چیز ساده‌ای نیست.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: شباهت حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام به نبی خدا ازنظر منطق و اخلاقیات یک مسئله بسیار مهمی است که نباید به‌سادگی از آن عبور کنیم.

عضو هیئت‌علمی جامعه المصطفی افزود: خوش‌اخلاقی و صلوات بر محمد و آل محمد می‌تواند پرونده انسان را در روز قیامت سنگین کند و طبق روایت خوش‌اخلاقی می‌تواند انسان را در قیامت به‌راحتی از پل صراط عبور دهد.

وی در ادامه گفت: حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام فردی بسیار شجاع و ایثارگر بودند و داغ حضرت برای امام حسین علیه‌السلام در عاشورا بسیار سنگین بود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی تأکید کرد: رسول خدا به فکر و اندیشه جونان اهمیت می‌دادند چراکه جوانان نقش بسیار مهمی در صدر اسلام ایفا نمودند و همواره در کنار نبی خدا بودند.

استاد حوزه علمیه خاطرنشان کرد: بیش از ۳۶ هزار جوان در دفاع مقدس جان خود را تقدیم اسلام کردند و این جوانان برومند با فکر و اندیشه جهادی و انقلابی که داشتند توانستند دشمنان را شکست بدهند.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین عوامل جذب جوانان تکریم جوانان است و تحقیر جوانان امری اشتباه و منجر به فراری شدن جوانان از دین خواهد شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین رفیعی خاطرنشان کرد: تربیت جوان از طریق مقایسه با دیگران و با تندخویی اصلاً سازگار نیست چراکه نبی خدا همواره با جوانان با عطوفت و خوش‌اخلاقی برخورد می‌کردند.

استاد حوزه علمیه تأکید کرد: ملامت نمودن منجر به لجاجت جوان خواهد شد و مهم‌ترین خصوصیت نبی خدا در مقابل جوانان تکریم آن‌ها بود.

وی در پایان گفت: امام کاظم علیه‌السلام می‌فرماید خداوند در عرش سایه رحمتی دارد و این چتر رحمت الهی شامل کسی می‌شود که از کار دیگران گره‌گشایی و دل دیگران را شاد نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha